SHARE

Noutăți
Institutul Naţional al Patrimoniului

Institutul National al Patrimoniului lanseaza o consultare publica privind metodologia de stabilire a criteriilor pentru elaborarea Programului National de Restaurare

Rate this item
(0 votes)

Acest proiect de metodologie a fost redactat de specialisti din cadrul Institutului National al Patrimoniului si va sta la baza unei Hotarari de Guvern care sa instituie cadrul de organizare, derulare si finantare a Programului National de Restaurare.

Institutul National al Patrimoniului apreciaza ca o consultare publica privind metodologia de stabilire a criteriilor pentru elaborarea Programului National de Restaurare raspunde unei exigente democratice, a bunei guvernari, in conditiile in care finantarea acestui program se realizeaza cu fonduri publice. In acelasi timp, consultarea specialistilor in patrimoniu, precum arhitecti, constructori, restauratori, experti -  poate aduce valoare adaugata acestei metodologii si invita pe toti cei preocupati de conservarea si reabilitarea patrimoniului imobil din tara noastra sa ne transmita propuneri si sugestii pe adresa email institutiei noastre- This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pana la data de 3.11.2013.

Metodologia poate fi accesata urmand link-ul  https://docs.google.com/file/d/0B2jl1Z1z2DFnTmJMUEQzZlNaWmM/edit?usp=sharing .

Read 3561 times